אודות חינאוי
הכל התחיל באטליז קטן מול הים…
הימים היו ימי יפו של ראשית המאה העשרים.
סבא נג'יב וסבתא בדיעה נענים לרחשי השוק, ופותחים חנות אטליז קטנה ואיכותית ברחוב קדם בשם חינאוי. מהחלון המערבי מציץ הים, ובשעות שקטות ניתן לשמוע את רחש הגלים המתרפקים על הסלעים.
עד מהרה החלה להתפשט מפה לאוזן השמועה על האטליז המיוחד, והוא החל לרכוש לעצמו לקוחות נאמנים. באותם ימים רחוקים מקררים לא היו בנמצא, ואת הבשר היו מניחים במזווה, לצד בלוקים של קרח.
עם פטירתו של סבא נג'יב נכנס בנו בכורו אליאס, והוא רק בן 16 שנים. צעיר, אבל בעל חזון. תחת ידיו התפתח וצמח האטליז הקטן למעמד של קצבייה איכותית ומשגשגת. שוחרי בשר איכותי הגיעו מכל רחבי הסביבה – לקנות נתח טוב, לשמוע עצה, ובעיקר לזכות בסינייה המפורסם- המתכון הסודי של סבא אליאס להכנת הקבב המופלא שלו. "לכל חלק צריך לתת את הכבוד שלו", היה נוהג לומר, ומנדב טיפים קטנים וחכמים על זמן הבישול ואופן ההכנה.
ימים עברו, הרבה גלים זרמו על החוף, וניהול הקצבייה הועבר אל הדור השלישי- נג'יב, הקרוי על שם סבו. תחת שרביטו של נג'יב שינתה החנות את פניה ללא היכר, וסניף נוסף מעוצב ביד אמן בהרצליה, הצטרף למיתוג המצליח. כיום, חינאוי בוצ'ר שופ היא רשת מעדניות ארצית בעלת מוניטין, המובילה סטנדרטים באיכות עולמית ומציעה חוויה קולינארית מושלמת: מבשר משובח, דרך אלכוהול איכותי ומוצרים נלווים לארוחת גורמה. המורשת הקולינארית המפוארת של המשפחה, אנינות הטעם ותפיסת השירות הייחודית- כל אלה עוברים ברשת חינאוי מדור לדור, כמו יין טוב המשתבח עם הזמן.